Montering af villa ventilation i Silkeborg


AB VVS er din professionelle ventilations­partner i Silkeborg. Vi hjælper både virksomheder og private med optimale ventilationsløsninger.

Vil du have et sundt og godt indeklima til en fair pris?

Effektiv og støjsvag ventilation

AB VVS i Silkeborg sælger ventilationspakker inkl. montage. Sådan får du nemt skabt et sundt og godt indeklima derhjemme eller på kontoret. I nybyggeri er mekanisk ventilation et krav, fordi bygninger i dag er så velisolerede og tætte.

Ventilationspakker
Montering og service
Varmegenvinding
Nybyggeri
Renovering
Og meget andet ...

Læs videre eller kontakt os

Bæredygtige ventilations­løsninger

Et moderne ventilationsanlæg med varmegenvinding gavner ikke kun indeklimaet.

Der er også store gevinster at hente i forhold til energiforbruget. Ventilation er således til gavn for miljøet og på længere sigt også din økonomi.

Hos AB VVS i Silkeborg kan vi montere ventilation med varmegenvinding i forbindelse med nybyggeri eller renovering. Det sker naturligvis i overensstemmelse med kravene i bygningsreglementet.

Tag os med på råd så tidligt som muligt i dit byggeprojekt – så undgår du dobbeltarbejde.

Husk håndværkerfradraget! Måske er dit projekt fradragsberettiget. Du kan læse mere om, hvordan du kan gøre brug af håndværkerfradraget i forhold til VVS og ventilation her.

Jakob Bang


Erfarne ventilations­montører

Vores faglige stolthed er også altid med i værktøjskassen, når vi er ude at montere ventilation. Vi bruger desuden altid kvalitetsmaterialer fra betroede leverandører.

Her kan du se et lille udvalg:

Danfoss
Øland
Nilan
Lindab
Genvex
Dantherm

Bag AB VVS ApS står Daniel Andersen og Jakob Bang – og vi har mange års erfaring med at skabe optimal ventilation i private hjem og i virksomheder.


Læs mere om AB VVS ApS her

Få et uforpligtende
tilbud på din ventilations­opgave